۱۳۹۵/۰۹/۲۹ - ۱۲:۰۴

دمشق: حامیان تروریست‌ها ارزشی برای جان کودکان سوری قائل نیستند

وزارت خارجه سوریه درباره استفاده گروه‌های تروریستی از کودکان در اعمال انتحاری دو نامه خطاب به سازمان ملل و شورای امنیت ارسال کرد.

 دمشق: حامیان تروریست‌ها ارزشی برای جان کودکان سوری قائل نیستند

به گزارش سراج24،  به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، وزارت خارجه سوریه تأکید کرد که استفاده گروه‌های تروریستی از پسران و دختران کم‌سن و سال برای اجرای مقاصد تروریستی شوم خود، نشان دهنده این است که حامیان این گروه‌های تروریستی ارزشی برای جان کودکان سوریه قائل نیستند.

وزارت خارجه سوریه در دو نامه خطاب به رئیس شورای امنیت سازمان ملل متحد و دبیرکل این سازمان با اشاره به اقدام اخیر تروریست‌ها برای اجیر کردن یک دختربچه 8ساله برای انجام عملیات انتحاری افزود: گروه‌های تروریستی از ابتدای بحران سوریه از کودکان برای رسیدن به اهداف غیرانسانی و تروریستی خود استفاده می‌کنند و این حادثه جدید نشان می‌دهد که تروریست‌ها برای سوء استفاده از کودکان تردیدی به خود راه نمی‌دهند. این امر بیانگر این است که حامیان گروه‌های تروریستی به‌خلاف ادعایشان ارزشی برای حفظ جان کودکان سوری قائل نیستند.

وزارت خارجه سوریه تأکید کرد که این‌گونه اقدامات کاملاً با کنوانسیون بین‌المللی حقوق کودک در تضاد است و این کنوانسیون باید برخی دولت‌ها به‌ویژه فرانسه، انگلیس، آمریکا و همپیمانانشان در عربستان، قطر و ترکیه را که در پی آزادسازی حلب از چنگ تروریست‌ها در حالت جنون‌آمیزی به سر می‌برند، قانع کند که حمایت خود از تروریست‌ها را فوراً متوقف کنند.

وزارت خارجه سوریه همچنین بر ضرورت اجرای قطع‌نامه‌های شورای امنیت در خصوص مبارزه با تروریسم که دولت‌های آمریکا، انگلیس، فرانسه و اوکراین آن را فراموش کرده‌اند، تأکید کرد.

روز جمعه گذشته انفجار در یکی از مراکز پلیس در دمشق پایتخت سوریه که توسط یک دختربچه و با انفجار کمربند انفجاری صورت گرفت، به کشته و زخمی شدن چند نفر منجر گردید.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴